top of page

Train-the-trainer 

Talent for Talent 

Ik geloof dat iedereen een verhaal te vertellen heeft, is het een levens ervaring of is het je kennis die je hebt opgebouwd.

 

Ik begeleid ondernemers en trainers in het online en offline brengen van hun verhaal of hun training: 

  • Op een authentieke manier 

  • In connectie met je publiek

  • Met een duidelijk verhaal, een reis een beleving  

 

15 jaar werken als coach van trainers en experten: ik heb heel wat mensen zien openbloeien voor een groep.  Dit zet ik graag verder. 

Dit kan zowel online als offline.  

Verder heb ik ook meer dan 15 jaar ervaring met het opzetten van training academies, prijszetting, organisatie en marketing.

M-23_BW.jpg

About me 

Talent for Talent 

An De Boelpaep … natuurlijke verbindster

In beweging zijn. Altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Zo omschrijf ik mezelf graag.  Een explorer die mensen bij mekaar brengt. Want verbinden, dat is mijn natuur. En dat gebeurt vanaf nu ook online.

 

Een zaadje dat 5 jaar geleden werd geplant, begon in september 2019 te kiemen. Online met mensen connecteren en hen motiveren. Vandaag stel ik dit nieuwe concept graag aan je voor.

Trainers begeleiden in het online brengen van hun verhaal. Dat is waar ik voor ga. Met engagement, verbinding en leerimpact als centrale topics. Waarden die me op het lijf geschreven zijn en tegelijk de basis vormen van mijn business.

 

Connecteren via trainingen die mensen inspireren en hen de kracht geven om te doen wat ze écht willen doen.

Waar haalde ik mijn inspiratie?

Naast iemand die graag verbindt, ben ik ook heel nieuwsgierig. Als een nomade die voortdurend op zoek is naar nieuwe inzichten. Toen ik jaren geleden in Afrika werkte, kwam ik voor het eerst in contact met digital nomads. Zij lieten me toen al de waarde van online  werken inzien.

De vrijheid voor jezelf creëren om te werken van waar en hoe je dat wil. Dat is de drijfveer.  Zodat ik blijvend nieuwe plekken en mensen kan ontdekken, bij voorkeur in de buurt van water en liefst ook de zon. De puurheid van de natuur ervaren en tegelijk het avontuur opzoeken. Ontdekken en connecteren.

Waarom via mij connecteren?

Mijn persoonlijke droom koppel ik aan een uitgebreide professionele expertise. Ik kies bewust voor mijn passie en waar ik goed in ben.  Het achterlaten van de zekerheid is vaak moeilijk geweest, en toch steeds waardevol.   Van ingenieur via L&D-specialiste tot carrièrebegeleidster. Met meer dan 15 jaar ervaring in ontwikkeling, training  en coaching, creëer ik impact op de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Ik word gelukkig als ik de juiste mensen bij mekaar kan brengen en hen kan helpen met het uitdragen van hun verhaal op een authentieke manier. Vanaf nu dus ook online. Wat is mijn boodschap?

Ga toch je goesting doen! Kies voor het leven. Zodat je kunt zijn wie je echt wil zijn en doet wat je graag doet.

Practice what you preach … is hier zeker op zijn plaats. Want door dit nieuwe online-initiatief te lanceren, hoop ik voortaan zelf nog veel meer ervaringen op te doen. En die wil ik graag delen. Door op een authentieke manier met mensen te connecteren. Door als natuurlijke verbindster mijn brede ervaring met leren en ontwikkelen professioneel uit te dragen.

Let’s connect!

Met zonnige groet

An

bottom of page