top of page
M-23_BW.jpg

About me 

Talent for Talent 

An De Boelpaep … natuurlijke verbindster

In beweging zijn. Altijd op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Zo omschrijf ik mezelf graag.  Een explorer die mensen bij mekaar brengt. Want verbinden, dat is mijn natuur. 

Talent voor Talent:

Vanuit mijn passie voor de talenten, groeimogelijkheden van mensen en de objectieven van jouw bedrijf, denk ik graag samen na hoe we jouw teams optimaal kunnen laten samenwerken.

Waarom niet gaan voor de beste versie van jouw team?

 

Ik hou van praktische en pragmatische oplossingen, geen dure en zware modellen.  Wel juist datgene wat nodig is om echt tot resultaat te komen.

 

Relaties opbouwen op basis van respect, vertrouwen en echtheid.  Ik geloof in mensen intrinsiek te motiveren om de beste versie van zichzelf te worden. Omdat de intrinsieke motivatie leidt tot grote bewegingen.

Ik hou er ook van om veilige omgevingen te creëren waar mensen kunnen reflecteren en op deze manier zelf tot oplossingen kunnen komen.

See you soon 

An

Mijn missie

Op een authentieke manier mensen verbinden, vanuit eigen passie en talent.

Vertrekkende vanuit eigen waarden en individuen mensen motiveren.

Omdat de intrinsieke motivatie leidt tot grote bewegingen.

M-12bw.jpg

Waarom

X-conscious

01.

 Ik richt me op effectiviteit, duurzaamheid en snelheid. Hierbij vertrek ik graag vanuit de visie van je bedrijf. 

02.

Ik stel de gepaste vorming voor waarmee u in uw bedrijf aan de slag kan. Met meer dan 15 jaar ervaring in het trainen en vormen van volwassenen in dit domein en door zelf verscheidene nationale en internationale trainingen te volgen, ben ik hiervoor de aangewezen persoon.

03.

De methodologieën focussen zich op maat van de industrie.  Weg van schoolse leren waar de professor zijn verhaal verteld.  Wij richten ons op hoe volwassen leren. We faciliteren het leerproces eerder dan onderwijzen. 

04.

Intervisie, samenwerken en samen leren, dit is waar we voor willen gaan.  Interactieve werkvormen, participatie, stimulatie van groepsleren.  Groepsdynamiek is essentieel

05.

Blended learning approach, waar het leren een beleving wordt met voor- en na-trajecten om maximale impact te bereiken.  

bottom of page